Truca'ns 620 581 494info@sateassistencia.com

SAD

El servei d’atenció domiciliària és un suport a l’assistència personal i a les tasques domèstiques de la llar. SATE ofereix un servei adaptat a cada necessitat per aquelles persones que travessen una situació de dependència que els limita a realitzar aquestes tasques.

Atenció personal

És una ajuda per desenvolupar les activitats bàsiques i instrumentals de la vida diària que no poden realitzar-se de manera autònoma.

Les tasques que pot dur a terme un treballador familiar són diverses i variades en funció de les necessitats específiques de cada persona: donar suport a la higiene personal, als àpats, administració de medicació, cura de lesions, rehabilitació, mobilitzacions posturals i transferències, i d’altres.

Serveis especialitzats

Oferim l’oportunitat de rebre tractaments específics fets per professionals de diferents àmbits de la salut com infermers, fisioterapeutes, terapeutes ocupacionals entre altres.

Ajuda a la llar

Aquest servei va dirigit a persones amb manca d’autonomia personal que presenten dificultats de salut o mobilitat que els impedeix realitzar:

 • Les tasques de neteja de la llar.

 • Fer les compres.


 • Elaborar els menús diaris.

 • També oferim servei de càtering que està especialitzat i adaptat a les dietes dels usuaris (celíacs, diabètics, hipertensos, etc.) donat que comptem amb proveïdors reconeguts que enllesteixen menjar de temporada i de qualitat envasat al buit. Els aliments són cuinats, registrats i distribuïts al dia. A més, el dietista establert, té la responsabilitat d’elaborar i controlar cadascuna de les dietes.

  Fundació-merce-pla
  fundacio-tutelas-terres-del-ebre
  assosiacio-jeroni-moragas
  Apasa
  fundacio-ajem
  Imatges extretes de la pàgina web de les organitzacions