Truca'ns 620 581 494info@sateassistencia.com

Qui som?

Missió

La nostra missió és millorar la qualitat de vida dels usuaris i el seu entorn, oferint un servei integral i adaptat a les seves necessitats. El col·lectiu amb què treballem parteix des de la primera infància fins a la tercera edat i persones amb diversitat funcional i/o dependència.

El camp d’actuació comprèn les comarques del Montsià, Baix Ebre, Terra Alta i Ribera d’Ebre.

El nostre equip humà i la forma de treball marca la diferència, pel que prestem un servei de qualitat.

Visió

En un futur volem expandir l’empresa a nous territoris i ampliar la cartera de serveis la qual cosa ens permetrà oferir una major cobertura d’actuació per donar resposta a noves necessitats.

Valors

Dinàmics i actius: vitalitat i energia són les qualitats que reuneixen els nostres treballadors sent la base d’una bona relació entre professional i usuari.

Honestedat i serietat: la sinceritat, coherència i el respecte són atributs fonamentals per a nosaltres per tal de poder establir una relació de confiança amb les persones.

Compromís i responsabilitat: el deure i la implicació són característiques presents en tot moment fent que es puguin crear vincles ferms amb l’usuari.

Treball en equip i qualitat: cal que l’equip tingui una bona relació laboral amb un alt grau d’empatia i comunicació entre ells per tal de poder oferir un servei de major qualitat i satisfer les necessitats i expectatives a qui oferim els nostres serveis.

Capacitat de creació i resolució: gràcies a aquestes aptituds , impulsem activitats/serveis de caràcter innovador, adaptant-nos a noves necessitats i demandes d’una manera senzilla i eficient, fent possible la resolució de problemes o imprevistos que ens podem trobar dia a dia.

Fundació-merce-pla
fundacio-tutelas-terres-del-ebre
assosiacio-jeroni-moragas
Apasa
fundacio-ajem
Imatges extretes de la pàgina web de les organitzacions